Om oss

På den här sidan så ska vi svara på olika frågor. Målet är att vi själva dels ska sprida vidare de kunskaper vi själva har – genom exempelvis våra yrken – men dels även genom att vi tar reda på saker som vi själva skulle vilja veta mer om. Vi vill skapa en dynamisk sida. Besöker du oss så ska det vara som att öppna en liten chokladask; fylld av välsmakande praliner, redo att huggas in på.

Vi kommer att skriva mycket om nuet – om problem, fördelar och vardagliga saker som händer här och nu. Det kan handla om stress och hur man kan reducera sådan. Det kan handla om energi och om olika sätt att minska på klimatpåverkan. Det kan även röra saker som exempelvis träning, kost, tandvård och övrig hälsa. Renoveringar, inredning och design är även de exempel på ämnen som säkerligen kommer att avhandlas.

Vi kommer även att snegla mot framtiden. Vilka tekniska innovationer kan förändra och förenkla vår vardag? Vad händer med 5G och smarta städer, IoT och A1 och hur lång tid tar det innan det fossila bränslet i våra bilar är utfasat?

Kort sagt: vi ska skriva om allt mellan himmel och jord. Från hemstädning hela vägen bort till vårdnadstvister och andra juridiska spörsmål. Vad skulle du vilja lära dig mer om? Välkommen!