Kategorier
Golv

Golvläggare med det rätta handlaget i Stockholm

Att lägga golv är en konstform skulle man kunna säga. För vem kan förneka det vackra i en fiskbensparkett? Det är ett jobb för en golvläggare från Stockholm.

Eva var intresserad av all sorts konst och höll själv på med tyger och färg. Därför ville hon att hennes hem skulle bada i vackra mönster som gjorde hemmet mer levande och gav ett estetiskt intryck. Nu hade det blivit dags att lägga om vardagsrumsgolvet som blivit eftersatt länge nog.

Vad hon skulle ha för typ av golv hade hon aldrig ens tvekat på. Det skulle bli en stilfull fiskbensparkett. Mönstret skulle skapa en härlig energi i rummet som alla samlades i om kvällarna. Frågan var bara vilken nyans hon ville ha. Därför var hon nu på väg till en golvbutik.

Golvläggare med öga för skönhet

För att få en bra bild av vad som skulle passa hade hon både gjort en film på vardagsrummet och tagit flera bilder i olika ljus. När hon kom till butiken i Stockholm och fick hjälp förklarade hon vad hon letade efter och visade bilderna och givetvis filmsnutten. När de sett klart visade försäljaren henne till en annan del av butiken.

Denne person som även var golvläggare visade henne på en ljusare fiskbensparkett med lite gul ton som gjorde golvet varmt. Det var en viktig aspekt för Eva. Hon gillade verkligen det hon såg och beställde. Golvläggaren skulle ändå komma förbi hos Eva för att mäta och se hur mycket material som behövdes för jobbet.

Ta reda på mer om golvläggare på denna sida: https://www.stockholmsgolvab.se/