Kategorier
Bygg

Pallställ för privatpersoner och företag

Många företag använder sig av pallställ för att kunna förvara pallar på ett smart och enkelt sätt. Men även som privatperson kan man nyttja pallställ.

Den som uppfann pallstället har gjort många företag lyckliga. Det är ett smart och enkelt sätt att kunna förvara sina pallar under kortare eller längre tid. Det är även ett sätt att hantera gods på, som en slags stor bokhylla att kunna plocka delar från. Delvis för att få en överkomlighet, men mestadels för att spara på golvytan.

Kanske tänker man att den här typen av stora och tunga hyllor inte är något för en privatperson. Men idag är det ganska många som ser nyttan av pallställ, även i sina hem. Och det går att använda sig av pallställ även om man inte har någon truck hemma som kan lyfta upp pallarna till sina platser.

Skräddarsydda pallställ för olika förutsättningar

När man väljer pallställ brukar man ha två olika variabler att ta hänsyn till. Det är storleken på lokalen som pallstället ska vara i, samt storleken och tyngden på de pallar som man ska lagra. De företag som köper pallställ kan välja mycket stabila hyllor som kan vara väldigt höga och sitta ihop i långa rader. Privatpersoner kan välja en nättare variant.

Vilka privatpersoner är det då som väljer att köpa ett pallställ? Det kan vara någon som renoverar eller lagar bilar hemma i sitt garage, och därmed behöver kraftigare hyllor än vanligt. Eller så kan det vara någon trädgårdsintresserad som behöver stabila och tåliga hyllor för jordsäckar.