Kategorier
Hälsa

Akuttandläkare – när man behöver snabb vård i Stockholm

Vissa saker kan inte vänta, man måste få hjälp direkt. Med tänder är det så. Har man skadat en tand eller har en infektion så behöver man hjälp direkt. Då finns det akuttandläkare i Stockholm.

Det finns en mottagning med akuttandläkare i Stockholm som har speciella tider reserverade för den som har behov av hjälp med en värkande eller skadad tand. Man vet att det är viktigt att få vård så snabbt som möjligt och därför kan man garantera en tid inom 24 timmar.

Om man är osäker på vilken sorts vård man behöver så finns det också möjlighet till konsultation på telefon. När man ringer för att beställa sin akuttid berättar man vad som hänt. Man får också råd om vad man kan göra före besöket för att lindra smärta.

En välutrustad och modern klinik med skickliga akuttandläkare

För att kunna hjälpa till på rätt sätt vid ett akutbesök krävs det att all utrustning och rätt kunnande finns på plats. Därför är den moderna kliniken utrustad för att kunna göra kirurgiska ingrepp och tandläkarna är utbildade för akuttandvård.

Vid första besöket gör man en provisorisk lösning för att ta bort smärta eller ta hand det ställe där en tand suttit. Sedan kommer man tillbaka och får den vård som behövs för att allt ska bli perfekt.

Eftersom akuttandvård inte kan planeras så kanske utgiften blir en belastning. Då har man möjlighet att dela upp betalningen. Den vanliga tandvårdsförsäkringen gäller naturligtvis också. Är man under 23 år är behandlingen helt gratis.