Kategorier
Okategoriserade

Planera golvet efter funktionen

Hur lyckas du få ett golv som är bekvämt att gå på, som tål att du kör truck på, och samtidigt ett golv som ska vara lätt att rengöra och som inte sparkar bakut om du spiller kemikalier på det?

Du har fullt upp med driften på den industri du arbetar i. Och det finns vissa saker som bara ska fungera, för du lägger all din tid på att sköta driften av alla maskiner som finns i ditt block. Det är något som inte är det lättaste, eftersom din arbetsplats är en av de tuffare. Här är det ibland väldigt kallt, väldigt varmt, vått, torrt, dammigt, oljigt eller fullt med material som är vasst.
Du ska även köra en truck eller liftar under din arbetsdag, när du inte är tvungen att ta hjullastaren för att frakta in någon större pall eller lyfta upp delar av maskinen som behöver lagas. Ändå är det sällan du ägnar en tanke på det golv som ska tåla allt detta slitage. Den tanken slår dig när du tappar en mutter och reflekterar över hur fint golvet ändå ser ut.

Furugolv göre sig icke besvär

Don efter lokal, skulle man kunna säga när det gäller golv. Du vill inte ha asfalt i ditt sovrum. Inte heller furugolv som industrigolv. Men vad passar då som golv i en lokal som ska tåla mycket tuffa påfrestningar? Företag som exempelvis Stockholms Fogfriagolv AB hjälper dagligen industrier, och privatpersoner, att få ett golv som passar för funktionen.