Kategorier
Städfirma

Prisvärd flyttstädning i Stockholm

Tar man hjälp med sin flyttstädning i Stockholm får man värdefull tid över till annat. Men hur väljer man städfirma när det finns så många att välja mellan?

En flyttstädning tar väldigt lång tid att utföra för den som är ovan. Det är heller inte säkert att man vet vad som krävs. Missar man något, som exempelvis att rengöra golvbrunnen eller skura ugnen, måste man städa om bostaden. Eller så anlitar hyresvärden eller den nya ägaren i stället en städfirma och fakturan får man då som utflyttad betala.

Då har man ingen som helst möjlighet att påverka priset och därför är det bättre att själv redan från början anlita en städfirma. Att överlåta flyttstädningen till någon annan är idag inte heller särskilt dyrt eftersom man kan använda sig av rutavdraget. Men det gäller att man anlitar en certifierad städfirma som vet hur en flyttstädning ska gå till.

Så mycket kostar en flyttstädning

Vill man ha hjälp med flyttstädning i Stockholm kan det löna sig att ta in en offert från två till tre olika städföretag. Men det gäller att se upp för de aktörer som begär väldigt lite eftersom de sällan är seriösa. Hur mycket en flyttstädning kostar beror på hur stor bostaden är och hur många rum det är.

Den städfima man anlitar måste vara certifierad och ha ordentliga försäkringar. Det är också trevligt om städföretaget betalar sina anställda lön enligt kollektivavtal. Viktigt är också att välja en städfirma som lämnar garanti på sin städning och som städar om ifall man skulle få en anmärkning.